bbq

Pak de BBQ Boot in Rotterdam

Lekker BBQ op een boot in Rotterdam? Dat kan bij Event op het Water. Wij zijn de nummer één bemiddel platform van Nederland. De BBQ Boot Rotterdam van ons is uniek en zeker de moeite waard om mee te maken. U zult bij ons een onvergetelijke tocht beleven met uw gasten.

Stap aan boord bij ons en kom lekker tot rust en geniet. U roostert een lekker mals stuk vlees naar wens terwijl u uitkijkt over de Maas van Rotterdam. Een BBQ om nooit meer te vergeten voor iedere feestelijke aangelegenheid: zoals een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijg”ezellenfeest of zelfs een jubileum. Ga lekker varen met de BBQ-boot! Heerlijk varen door de havens van Rotterdam met Event op het Water. Vaar onder de Erasmusbrug door en zwaai naar de voorbijgangers die aan u voorbij gaan. Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze BBQ-boten? Wij bieden voor ieder wat wils en denken altijd met u mee. U bepaalt ook de route.

Wij varen op verschillende locaties met leuke arrangementen

Onze schipper vaart u naar verschillende plaatsen, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of naar België is ook een optie.

Wij hebben een divers aan BBQ-arrangementen. Van een standaard BBQ-menu arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en vis mix. Echt om de vingers bij af te likken. Zijn sommige personen uit uw gezelschap vegetarisch of hebben ze andere wensen? Geen enkel probleem. Geef het aan ons door, en wij houden er rekening mee. Alle gerechten worden in eigen keuken gemarineerd en alle bijpassende sauzen maken we ook zelf. Heerlijk genieten van lekker eten en een prachtig uitzicht!

Heb jij wat te vieren? Ga dan naar Event op het water

Wilt u een feest organiseren in Rotterdam? En heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Dan heeft Event op het Water de oplossing namelijk een varende feestlocatie door de Maas van Rotterdam. De partyboot van Rotterdam bij Event op het Water is de meest unieke evenementen locatie in Rotterdam.
Wilt u dus een onvergetelijk en spetterend feest op een unieke locatie? De Partyboot is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een dancefeest, de partyboot is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Bekijk onze mogelijkheden voor muziek

De Partyboot is geschikt voor een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een zittend diner tot 250 personen. Een feestje bouwen op de boot? Dat kan ook hebben wij hebben verschillende boten tot onze beschikking en kunnen wel tot 700 passagiers ontvangen op onze grootste boot. 700 passagiers? Ja 700 passagiers. Hoe gaaf en uniek is dat. De boot beschikken over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. De boten zijn voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden. Vraag vandaag nog een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Ahoy
Event op het Water.